Image Alt

Imtec d.o.o. & UFUBIH saradnja

Imtec d.o.o. & UFUBIH saradnja

 

U maju 2021. godine, u kontakt sa Udruženjem je stupila kompanija IMTEC koja nam je ponudila značajnu saradnju. Sporazum se odnosi na međusobnu saradnju gdje će IMTEC obezbijediti pogodnost za članove Udruženja u vidu popusta za kupovinu, kao i omogućiti kupovinu na rate sa svojim partnerima za članove Udruženja “Freelance” u BiH. 

“Ovim sporazumom želimo podržati rad Udruženja te potvrditi važnost freelancinga za domaću ekonomiju. Imtec će obezbjediti redovan popust u svim Imtec poslovnicama i na imtec.ba webshopu, a pored toga će kreirati posebne periodične akcije najatraktivnijeg asortimana za ovu grupu korisnika tehnologije.

U želji da tehnologiju učinimo dostupnom zajedno sa svojim partnerima, kreirali smo poseban način kupovine na rate za članove Udruženja, uz minimalnu proceduru. Omogućena je kupovina opreme do 18 mjesečnih rata na svim Imtec prodajnim mjestima.“ – kazao je izvršni direktor kompanije Jasmin Popaja.

Više detalja o beneficijima koju članstvo Udruženja ostvaruje zahvaljujući našoj saradnji, saznajte klikom ovdje

“Ohrabreni smo ovakvom saradnjom, i nadamo se da ćemo u budućnosti naći više partnerstava, a za benefit našeg članstva.” -UFUBIH

 

Ukoliko i Vi želite podržati naše Udruženje ili imate ideju kako da zajedno napravimo neke sjajne stvari, rado bismo čuli Vaš prijedlog, javite nam se.

 

 

 

Komentiraj