Image Alt

Online zajednica za aktivizam i preduzetništvo Lonac.pro & UFUBIH

Online zajednica za aktivizam i preduzetništvo Lonac.pro & UFUBIH

U sklopu saradnje sa Fondacijom Mozaik UFUBIH je uspostavilo uspješnu i lijepu saradnju i sa lonac.pro

lonac.pro je jedinstveni ekosistem za omladinski aktivizam, preduzetništvo i društveno preduzetništvo. Pruža brojne i kolektivno izrađene profesionalne mogućnosti za bilo kojeg mladića ili djevojku u BiH, ali i region.

Konkretno, to je:

  • On/off-line zajednica koja osnažuje i ulaže u aktivne i preduzetne mlade žene i muškarce;
  • Mjesto gdje se mogu naći svi potrebni sastojci za uspjeh jednog mladog profesionalca;
  • To je najjednostavniji, najtransparentniji i najbrži put od ideje do projekta i/ili implementacije društvenog biznisa;
  • Mjesto gdje se poslovne vještine mogu kontinuirano razvijati, ostvariti kontakti i ispuniti snovi;
  • Slobodna prilika, bez korupcije i nepotizma, za bilo koju mladu ženu ili čovjeka u zemlji – ovdje uspjeh zavisi od posvećenosti, učenja i upornosti, a ne od njihovog porijekla ili identiteta.

Kako biste pratili sve prilike u loncu, registrujte se u zajednicu, a onda pratite glavne teme. Jedna od njih je i hub&coworking 😊 Također, ovdje pogledaj mapu iz lonca koja objedinjuje coworking prostore u BiH.

Lonac je zajednica u kojoj se kriju dobri odgovori jer su tu okupljeni mentori, konsultantice, uposlenici velikih i malih kompanija i organizacija, koji zajednički imaju ogromno iskustvo na svaku temu, bilo iz preduzetništva ili aktivizma. Da bi dobili pravi odgovor, postavite dobro pitanje. Ovdje imaš listu od preko 130 njih koji će ti dati besplatan, koristan odgovor.

Pitaj, saznaj i rasti zajedno sa preko 89.000 članova i članica. Podijeli i ti neku korisnu informaciju s njima i upoznaj nove ljude s kojima možeš sarađivati. A i mi smo tamo, zaprati nas! Uključi se u lonac.pro već danas i saznaj više o sjajnim prilikama od kojih te dijeli samo par klikova.

 

Ukoliko i vi želite podržati naše Udruženje ili imate ideju kako da zajedno napravimo neke sjajne stvari,
rado bismo čuli vaš prijedlog.
Javite nam se.

 

Komentari

Komentiraj