Image Alt

Održana redovna godišnja sjednica Skupštine UFUBIH 2020

Održana redovna godišnja sjednica Skupštine UFUBIH 2020

 

Redovna Skupština Udruženja “Freelance” u BiH (UFUBIH) održana je u subotu 26.12.2020. godine u 12.00 sati. Trenutni epidemiološki uslovi su uslovili online održavanje putem Zoom  platforme. Sjednicom je predsjedavao predsjednik Skupštine Amer Skrobo, a prisutnim se na samom početku obratila i predsjednica i osnivačica UFUBiH Elena Babić-Đaković. 

Skupština je radila po usvojenom dnevnom redu, i svi doneseni zaključci po tačkama dnevnog reda su usvojeni jednoglasno. Nakon usvajanja izvještaja o radu i finansijskog izvještaja za prethodni izvještajni period, prisutni su vrlo aktivno raspravljali o mogućnostima uvođenja specifičnih kategorija članova Udruženja kao i o idejama kako povećati broj članova i kako privući određene skupine. 

U cilju daljeg razvijanja organizacije rada Udruženja i postizanja strateških ciljeva, postignut je dogovor da se buduće aktivnosti UFUBiH fokusiraju na prijem budućih članova, izradu strategije organizacije, pripremu i realizaciju medijske kamapanje i pisanje projektnih prijedloga.

Zajednički stav je da samo zajednički, uz aktivizam i učešće svih, Udruženje može postići planirane i željene ciljeve, a za dobrobit svih freelancera u BiH.

Nastavak teksta dostupan članovima udruženja Freelance u BiH. Budi i ti član i saznaj mnogo više. Registruj se već danas ovdje

Komentiraj